‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’ van start op Radio 538

Vandaag, woensdag 2 januari, gaat Frank Dane van start met zijn nieuwe ochtendshow op Radio 538: De 538 Ochtendshow met Frank Dane. De ochtendshow vervangt de ochtendshow van Edwin Evers.

Afscheid

Na 21 jaar nam het team van ‘Evers Staat Op’ op 21 december van het vorige jaar afscheid van de populaire ochtendshow. Frank Dane zal vanaf vandaag een nieuwe invulling geven tussen 6-10 uur op Radio 538. Dane presenteert de ochtendshow samen met Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo. Henk Blok zal, net als bij Evers Staat Op, nieuwslezer zijn in het programma,.

Dat ik iedere ochtend met Henk, Jelte, Hannelore en Jelmer de show mag gaan presenteren…wauw! Ik sta echt te trappelen om te beginnen, laat maar komen!“, aldus Dane eerder over de start van de ochtendshow.

Team

Jelte van der Goot was naast Frank Dane al vijf jaar te horen in de ‘Frank & Vrijdag Show’ en is onderdeel van het team van ‘Evers Staat Op’. Hannelore Zwitserlood verzorgde tot augustus 2017 het nieuws tijdens ‘De Coen en Sander Show’ op 538 en keert vanaf januari terug in een nieuwe rol. Jelmer Gussinklo werkt al geruime tijd achter de schermen voor het lunchprogramma van Frank Dane.

Programmering

Per vandaag, woensdag 2 januari, gaat ook de nieuwe programmering van Radio 538. Van maandag tot en met donderdag neemt Mark Labrand na de ochtendshow van 10.00 tot 13.00 uur het stokje over van Frank Dane. De middag wordt tussen 13.00 en 16.00 uur ingeluid door Ivo van Breukelen.

Vanaf vrijdag 4 januari presenteert Ivo van Breukelen wekelijks de 538 TOP 50 tussen 14.00 en 18.00 uur. Wietze de Jager start op vrijdagavond het weekend met ‘Weekend Wietze’.

Video