‘De Luizenmoeder’ ook in Duitsland op televisie

De in Nederland zeer populaire serie ‘De Luizenmoeder’ zal ook in Duitsland op televisie worden gebracht. De Duitse commerciële televisiezender Sat.1 gaat de serie uitzenden. Wanneer de serie te zien zal zijn op Sat.1 is nog niet bekend.

“Uniek”

Kaspar Pflüger, directeur van Sat.1 is blij met het binnenhalen van de serie voor zijn televisiezender: ” ‘De Luizenmoeder’ is uniek en heeft de harten van het publiek gestolen. De serie is politiek wonderlijk incorrect, erg onbezonnen, maar altijd stijlvol – en heel dicht bij het leven. We beschouwen het als een speciaal voorrecht dat we de rechten voor de serie hebben kunnen binnenhalen“.

België

Het is nog niet bekend wanneer de serie van omroep AVROTROS bij onze Oosterburen op de buis is te zien. Duitsland is niet het eerste land buiten Nederland waar de serie op de buis zal worden gebracht. In België heeft de Vlaamse productiemaatschappij Lecter Media de rechten gekocht voor een Vlaamse remake.

Eerste seizoen

In Nederland is gisteren de laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden. In deze speciale aflevering waren onder meer bloopers te zien van het eerste seizoen. De laatste aflevering werd door 2,6 miljoen Nederlanders bekeken. AVROTROS heeft al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen van de serie komt.