AVROTROS: Tweede seizoen voor hitserie De Luizenmoeder

De satirische serie De Luizenmoeder krijgt een tweede seizoen. Dit heeft de omroep AVROTROS die de serie uitzendt bekendgemaakt. De Luizenmoeder is elke zondagavond te zien rond 20.30 uur op NPO 3.

Serie

De serie rond leerlingen, ouders en personeel van basisschool De Klimop was de afgelopen weken een enorme kijkcijferhit. Voorlopig hoogtepunt was de vierde aflevering, die gisteravond bijna 3,5 miljoen toeschouwers trok. In de serie zijn er rollen weggelegd voor Jennifer Hoffman (Hannah), Ilse Warringa (Juf Ank) en Diederik Ebbinge (Directeur Anton).

Online

Niet alleen via de lineaire televisie is de serie een grote hit maar ook online scoort de serie hoge ogen. De uitzending van De Luizenmoeder van 21 januari 2018 heeft een uitgesteld kijken record verbroken.

Record

Niet eerder sinds de start van de meting van uitgesteld kijken in 2008 keken zo veel mensen uitgesteld naar een programma aldus Stichting KijkOnderzoek. Het programma had 1.640.000 kijkers op de uitzenddag en de 6 daaropvolgende dagen. In totaal -inclusief het live kijkgedrag- keken er via de televisie 2.607.000 mensen van 6 jaar en ouder.

Sociale media: