Delta sluit partnership met T-Mobile voor mobiele diensten

Delta uit Zeeland start per vandaag, 1 augustus, een samenwerking met een nieuwe partner op mobiel vlak: T-Mobile. “Voor Delta vormt het mobiele assortiment (mobiel bellen en mobiel internet) van T-Mobile een goede aanvulling op de eigen digitale producten.”,aldus de leverancier in een persbericht. Eerder was al bekend geworden dat de samenwerking met de vorige partner, KPN, was opgezegd per 1 september. Delta levert in de provincie energie en kabeldiensten.

T-Mobile

Alle klanten die bij Delta één of meer van de producten elektriciteit, gas, internet, vaste telefonie of televisie afnemen, krijgen een aanbod waarin ze 5 Euro korting krijgen op de maandelijkse kosten van ‘Stel Samen’ & ‘Stel Bij’-abonnementen voor mobiel bellen en internetten gedurende de looptijd van het contract. Het aanbod komt het eerst beschikbaar voor de huidige klanten van Delta Mobiel. Zij hebben hierover inmiddels een brief ontvangen.

De overige klanten worden later dit najaar benaderd. Bovendien betalen klanten van de leverancier géén eenmalige aansluitkosten bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement waardoor overstappen gratis is. Deze voordelen gelden exclusief voor particuliere klanten bij het afsluiten van een nieuw Stel Samen & Stel Bij contract of bij het verlengen van het huidige contract.

Klant bij T-Mobile

Het huidige aanbod van de leverancier uit Zeeland, op het gebied van mobiel bellen en internetten, bekend onder de naam Delta Mobiel, verdwijnt. In de nieuwe situatie gaan klanten geen contract voor mobiel bellen en internetten met Delta aan, maar met T-Mobile. Ook alle service en correspondentie voor mobiel bellen en internetten verloopt via T-Mobile. Voor de overige producten die de klant bij de leverancier afneemt verandert er niets. Een kleine 3000 klanten maken gebruik van één van de sim-only abonnementen.

Partnership

Het nieuwe aanbod voor consumentenklanten is een eerste stap in het partnership met T-Mobile. Een aanbod voor zakelijke klanten van de Zeeuwse leverancier is in ontwikkeling.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.