(C) Mediamagazine

Delta start verkoop mobiele telefonie-abonnementen

De Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier Delta is begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie-abonnementen. Daarmee wordt Delta een provider die alle telecomdiensten, televisie, internet, vaste telefonie en mobiele telefonie, gecombineerd aanbiedt.

Niet de eerste keer

Delta leverde in het verleden ook al mobiele telefonie-abonnementen. Deze werden tot en met 1 september 2016 geleverd door KPN. T-Mobile werd vrij kort daarna al aangewezen als nieuwe partner op mobiel vlak. Sinds vandaag biedt de kabelaar uit Zeeland ook gecombineerde abonnementen in samenwerking met T-Mobile.

Delta Mobiel

Onder de naam Delta Mobiel brengt Delta een volledig mobiel aanbod naar de markt, zowel abonnementen als toestellen. Delta maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile

Met mobiele telefonie maken we de dienstverlening voor onze klanten compleet”, zegt Ludolf Rasterhoff, CCO Delta Telecom. “Uit klantenonderzoek bleek dat onze klanten graag alle telecomproducten afnemen bij dezelfde leverancier. Zij verwachten daar voordeel uit te halen en dat gaan wij ze natuurlijk ook bieden. Als enige speler in de markt bieden we klanten de mogelijkheid om bij één leverancier zowel energie als alle vier de telecomdiensten af te nemen. Dat is voor klanten niet alleen makkelijk, klanten
profiteren ook van extra voordelen als ze deze diensten combineren.”

Dubbel data en onbeperkt bellen

Klanten die Delta Mobiel combineren met internet, krijgen dubbel zoveel data en een onbeperkte hoeveelheid belminuten in Nederland en de EU. Daarbovenop krijgen ze een gratis extra tv-zenderpakket, extra internetsnelheid thuis en maandelijks €5,- korting op hun complete internetpakket van de kabelaar.

Fasegewijs

Het bedrijf brengt het mobiele aanbod fasegewijs naar de markt. Klanten kunnen nu al kiezen uit drie sim only abonnementen, deze zijn te koop in de winkels. In de komende maanden breidt de aanbieder de verkoopkanalen verder uit en gaan abonnementen ook aangeboden worden in combinatie met toestellen.