DELTA verhoogt internetsnelheid Alles-in-1-Instap

Telecombedrijf DELTA heeft vandaag, dinsdag 1 augustus, de internetsnelheid van het Alles-in-1 Instap pakket voor consumenten verhoogd van 50 Mbps naar 80 Mbps. Dit bericht de aanbieder uit Zeeland in een persbericht. Ook de internetsnelheid van het MKB Alles-in-1 Instap pakket gaat naar 80 Mbps. Dat pakket kende tot nu toe een snelheid van 60 Mbps.

Snelheden

De Alles-in-1 pakketten voor consumenten van DELTA bieden nu snelheden van 80 (Instap), 150 (Premium) en 400 Mbps (Super). Het Alles-in-1 Instap pakket biedt behalve 80 Mbps ook standaard 60 digitale tv kanalen (waarvan 31 in HD-kwaliteit) en gratis onderling bellen met andere DELTA-klanten. Het Instap pakket kost € 52,50 per maand. Nieuwe klanten en DELTA-klanten die wel energie maar nog geen internet afnemen betalen de 1e vier maanden € 30,- per maand.

Gigabit

De aanbieder zet de komende tijd sterk in op nóg hogere internetsnelheden en meer bandbreedte op zijn digitale netwerk aldus de aanbieder in het persbericht: “Er wordt fors geïnvesteerd in het zogenaamde ‘Next Generation Netwerk’ zodat in 2018 fasegewijs snelheden van 1 Gigabit per seconde (Gbps) aangeboden kunnen worden.”

“Sterke Impuls”

CEO Marco Visser: “We geven hiermee Zeeland een sterke digitale impuls. Dat is niet alleen voor DELTA belangrijk, maar voor heel Zeeland. Een krachtig digitaal netwerk vergroot de concurrentiepositie van Zeeland en zorgt voor een gunstig vestigingsklimaat voor nieuwe bewoners en bedrijven.”