Den Haag FM komt met eigen hitlijst

microfoonDe lokale radiozender Den Haag FM uit Den Haag start 7 september met het uitzenden van een eigen wekelijkse hitlijst, de Den Haag FM Top 30, elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op Den Haag FM.

Presentator van de Den Haag FM Top 30 wordt Rick van den Berg (33). Al sinds zijn achttiende presenteert hij radioprogramma’s voor zenders als Haaglanden Radio N.R.G., Stads Radio Den Haag, City FM en Stads Radio Delft. “Ik vind het te gek om weer op dé Haagse omroep te mogen presenteren. Zeker nu het zo goed gaat met Den Haag FM. En een Top 30 is dan helemaal spannend. Wat een eer! Ik ga er een wekelijks feestje op de radio van maken, voor alle Hagenaars die van muziek houden.”, aldus de presentator in het persbericht.

Met het wekelijkse overzicht van de meestgedraaide platen op Den Haag FM gaat een langgekoesterde wens in vervulling van de omroep, zegt stationmanager Gerard van den IJssel. “Den Haag FM draait heel eigenwijs alleen de platen waarvan wij denken dat die aanslaan bij onze luisteraars. Hagenaars horen naast de bekende hits van nu ook graag muziek uit hun eigen stad. Natuurlijk is Den Haag ook een internationale stad en ook dat hoor je dus terug in onze Top 30. Dit programma wordt de perfecte weekendshow dat, zo vlak voor het programma Sportsignaal, heel veel luisteraars zal aanspreken.”