Den Haag FM: Nieuwe programmering en aanstaande verhuizing

radioDe lokale radiozender van Den Haag, Den Haag FM, start 2 september met een vernieuwde programmering. Studio Haagsche Bluf verdwijnt per die datum van Den Haag FM en is dan alleen nog bij Radio West te horen.

 

Maandag starten wel twee nieuwe shows op Den Haag FM. Elke werkdag van 10.00 tot 15.00 uur is De Haagse Hartslag te horen en elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur is Vandaag in Den Haag te beluisteren op Den Haag FM. Presentator Ron Davids is elke werkdag voortaan een uurtje eerder te horen; van 15.00 tot 18.00 uur.

Sinds kort is ook Paul Winnubst te horen bij Den Haag FM. Paul Winnubst verzorgd elke zondagavond tussen 18.00 – 21.00 uur Haagse Avondradio met hierin ook veel aandacht voor de Haagse piratengeschiedenis. Met de komst van Paul Winnubst is het team van Haagse Avondradio op Den Haag FM compleet. 

Verhuizing Den Haag FM nabij
Over ongeveer een maand verhuist Den Haag FM naar een tijdelijke studio in het pand van Omroep West. In de maand erna worden de studio┬┤s en alle apparatuur en redactieruimtes van Den Haag FM overgeplaatst naar een nieuwe ruimte in het gebouw achter dat van Omroep West. Den Haag FM krijgt daar de beschikking over een unieke ruimte die perfect aansluit bij het profiel van de zender.