Dirk Kuyt aan de slag bij Ziggo Sport

Voormalig voetballer Dirk Kuyt zal de rest van het seizoen regelmatig en exclusief te zien zijn bij Ziggo Sport. Dit bericht de sportzender op haar website.

Analyses

Dirk Kuyt zal de komende weken veelvuldig zijn opwachting maken als analist bij de wedstrijden uit het Europese topvoetbal en dan met name bij wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Speler

Als speler van Liverpool is hij natuurlijk zelf jarenlang actief geweest in deze competitie. Daarnaast zal hij ook aanschuiven in het door Jack van Gelder gepresenteerde voetbalpraatprogramma Rondo waarin ook Ruud Gullit en Marco van Basten te gast zijn. Rondo wordt iedere zondag om 19:50 uur uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

“Goed bevallen”

Dirk Kuyt verheugt zich erop het Europese topvoetbal weer van nabij mee te maken: ‘De afgelopen weken ben ik al vaker te gast geweest bij Ziggo Sport en dat is mij goed bevallen. Ik vind het leuk om de competities waarin ik zelf actief ben geweest zoals de Premier League en de UEFA Champions League vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat maakt het extra boeiend’.

Sociale media: