Voetbal: Premier League weer van start en te zien op Ziggo Sport

Vanavond wordt het voetbal in de hoogste Engelse voetbalcompetitie, de Premier League, weer hervat. Live-wedstrijden zijn te zien via Ziggo Sport.

Hervatting

Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus heeft net als vele andere Europese voetbalcompetities ook de Engelse Premier League een aantal maanden stilgelegen. Nadat in Duitsland en Spanje de voetbalcompetities weer zijn hervat gaat dat vanavond ook in Engeland gebeuren. Ziggo Sport zendt een aantal wedstrijden live uit.

Ziggo Sport

Via Ziggo Sport zijn vanavond de wedstrijden Aston Villa – Sheffield United (19.00 uur) en Manchester City – Arsenal (21.15 uur) te zien. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien op kanaal 14 voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie. Aanstaande vrijdag zijn er ook twee wedstrijden uit de Premier League te zien op deze sportzender: Norwich City – Southampton (19.00 uur) en Tottenham Hotspur – Manchester United (21.15 uur).

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van het Engelse voetbal zonder abonnement bij Ziggo kunnen de wedstrijden zijn via het aanvullende pakket Ziggo Sport Totaal. Dit pakket af te nemen bij onder andere KPN, Caiway, Canal Digitaal en T-Mobile.

Formule 1

Vanaf begin juli wordt het sportaanbod verder uitgebreid met Formule 1. Op 5 juli staat de GP van Oostenrijk op het programma. Vorig jaar won Max op de Red Bull Ring. Gelijk een week na de eerste race, Strijden de coureurs opnieuw om de zege op de Red Bull Ring.