Discovery Science is ‘zender van de maand’ bij KPN

In de maand mei is Discovery Science de zogenaamde zender van de maand bij KPN. De televisiezender is voor iedereen met Interactieve Televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Discovery Science

Discovery Science verrijkt jou als kijker met leerzame en meeslepende programma’s zoals Street Science, How the Universe Works, Unearthed, Nasa’s Unexplained Files, Vanished, Secrets of the Underground en You Have Been Warned. Elke uitzending brengt je dichter bij het begrijpen van de wereld om je heen“, aldus KPN.

Kanaal 42

Discovery Science is de hele maand mei vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.

OUTtv

Naast Discovery Science is ook OUTtv tijdelijk toegevoegd aan het digitale basisaanbod van Interactieve Televisie van KPN. Dit alles in verband met de speciale uitzendingen van OUTtv rond het Eurovisie Songfestival.