Discovery Science is zender van de maand bij KPN

Discovery Science is in de maand september de zender van de maand bij KPN. De zender is voor elke abonnee met KPN’s Interactieve Televisie te zien.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Discovery Science

Iedereen met innovatie en vooruitgang in het DNA zit bij Discovery Science goed: alle wonderen van de wetenschap komen op de zender voorbij. Kijk op de wetenschapszender pur sang leerzame en meeslepende programma’s zoals How The Universe Works, Supercar Superbuild en Vanished. De hele maand september is Discovery Science zender van de maand en dus gratis te bekijken op kanaal 23″, aldus KPN.

Nieuwe afleveringen

In de maand september zijn er onder andere nieuwe afleveringen te zien van You Have Been Warned, Makers Month en Supercar Superbuild.

Ziggo

Aanbieder Ziggo maakte eerder al bekend dat bij deze aanbieder de zender Comedy Central Extra de hele maand september de Zender van de maand is bij de aanbieder. In de maand oktober wordt de zender Investigation Discovery de zender van de maand bij aanbieder Ziggo.