DJ Barend van Deelen definitief naar Radio 538

Barend van Deelen maakt definitief de overstap van NPO 3FM naar Radio 538. Radio 538 bevestigt de komst van de DJ in een persbericht. De DJ zelf had zijn vertrek bij de publieke radiozender vorige week al aangekondigd.

Barend van Deelen presenteerde sinds 2009 diverse programma’s bij 3FM. Voor die zender maakte hij onder andere de Mega Top 50 en een programma met Wijnand Speelman, waarvoor zij een Marconi Award voor Aanstormend Talent ontvingen.

Zaterdag en zondag

Van Deelen (28) is vanaf zaterdag 21 januari iedere zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur te horen op 538. Hij neemt daarmee het stokje over van Dennis Ruyer, die de Veronica Middagshow op Radio Veronica presenteert.

“Ik kan niet wachten”

Barend van Deelen: ‘Het klinkt ontzettend cliché, maar mijn liefde voor radio begon met het luisteren naar 538. Dat ik vanaf nu zelf deel uit ga maken van Radio 538 maakt me ontzettend dankbaar en trots. Ik kan niet wachten!’.

“Aanstormend talent”

Dave Minneboo, radio directeur 538: ‘Barend is echt een aanstormend talent met de juiste radio-ervaring. Ik ben erg blij dat hij de overstap naar 538 maakt. Ook ben ik trots op de komst van dj-duo’s Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve. Zij passen met hun sound perfect bij 538.’

Eerder is al aangekondigd dat Sunnery James & Ryan Marciano en Lucas & Steve vanaf vrijdag 7 januari ieder weekend hun een eigen radioshow verzorgen op 538. Dennis Ruyer blijft, naast zijn programma op Radio Veronica, ook Dance Department presenteren op 538.

De nieuwe weekendprogrammering van Radio 538 vind je hier.

Social Media:

https://www.instagram.com/p/BOy85DjjKAx/

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.