W. Zonneveld

DJ Bob van Huët (85) ruilt Omroep Rijswijk in voor Midvliet FM

Bob van Huët, één van de oudste actieve DJ’s van Nederland verlaat Omroep Rijswijk en gaat aan de slag bij Midvliet FM. Van Huët is met zijn 85 jaar één van de oudste actieve DJ’s in Nederland. Jarenlang presenteerde hij zijn programma ‘Muziekboeket’ bij Omroep Rijswijk maar hij kiest
er nu voor om zijn carrière voor te zetten bij de lokale omroep voor Leidschendam-Voorburg en Wassenaar: Midvliet FM.

Bob bedankt

Omroep Rijswijk bedankt Bob van Huët voor de vele jaren radio die hij gemaakt heeft voor de lokale omroep van Rijswijk: “Wij danken Bob voor de vele jaren mooie radio. Bob wilde graag minder uurtjes radio gaan maken in verband met zijn leeftijd. Dat had hij uiteraard bij ons mogen doen, maar hij was na al die jaren in Rijswijk toe aan een nieuwe uitdaging en dat begrijpen we heel goed. Wij wensen hem veel succes toe!”, aldus Peter de Jong, voorzitter van Stichting Omroep Rijswijk.

Carrière

Bob begon zijn radiocarrière bij de Haagse piraat Radio Centraal. Later ging hij aan de slag bij ziekenomroep ZOBA, de lokale Haagse omroep Lokatel en Vokabel, een onderdeel van televisiezender InfoThuis. Sinds 2003 maakte hij programma’s bij Omroep Rijswijk. Na dik 12 jaar gaat hij per 15 mei aan de slag bij Midvliet FM/TV

Boek

Vorig jaar november verscheen er een boek over het levensverhaal van Bob van Huët onder de titel ‘Bob de Rebel’. Bob van Huët heeft een kleurrijke carrière en nog elk jaar wordt die verder aangevuld. Als jongeman vertrok hij naar Amerika om zijn geluk te beproeven. Jarenlang was hij als conciërge van het Haganum gymnasium de steun en toeverlaat van vele generaties scholieren. Maar vooral is hij radioman. Het 92 pagina’s tellende boek is geschreven door Louise Koppijn.

Midvliet FM

Het populaire verzoekplatenprogramma Muziekboeket zal vanaf 15 mei wekelijks te beluisteren zijn op zondag tussen 10:00 en 12:00 uur op 107.2 en 107.9 FM via Midvliet FM. Midvliet FM is ook te ontvangen via alle digitale pakketten in de regio Haaglanden en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.