DJ Ger van den Brink (52) overleden

GerDe Haagse radiopresentator Ger van den Brink is zaterdag overleden in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam. Dit bericht de omroep Den Haag FM op haar website vanavond.  Bij de 52-jarige Van den Brink werd eind 2011 kanker geconstateerd. In december 2012 kreeg hij klachten aan zijn gewrichten. Tijdens een ziekenhuisopname vorige week, traden diverse complicaties op, waaraan hij is overleden. Ger laat een vrouw en een dochter na.

 

Verslagenheid bij Den Haag FM en Omroep West

De medewerkers van Den Haag FM en Omroep West blijven in grote verslagenheid achter. Ger was meer dan een collega. Op beide zenders was hij ook de ‘stationsstem’ en daarmee voor velen letterlijk het gezicht en de stem van de zenders. Maar bovenal was Ger een zeer vriendelijke en collegiale man die door zijn collega’s werd geliefd om zijn humor, kameraadschap en optimisme. Zijn ervaring en zijn persoonlijkheid zullen zeer gemist worden.

Begonnen bij Haagse piraten
Ger van den Brink begon zijn radiocarrière bij Haagse piraten als Batavia, City Internationaal, Centraal en Radio Stad onder schuilnamen als Ger de Goede en Gerrie Herrie. Eind jaren tachtig ging hij werken bij Radio 10, later Radio 10 Gold waar hij een nachtprogramma presenteerde. Sinds maart 2008 was Ger terug in de ether in zijn eigen stad bij Den Haag FM.

Ger presenteerde sinds 1 mei twee keer per dag het programma De Haagse Hitvijver (10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur). Voorlopig zal op die tijden non-stop muziek worden uitgezonden.

Lees ook: Inbeeld:Onze Ger in actiebi jDenHaagFM via Den Haag FM

Er is inmiddels een Condoleance-register geopend op Internet