Dorus van Mosselveld nieuw in programmering Wild Hitradio

DJ Dorus van Mosselveld zal vanaf zaterdag 21 januari te horen zijn bij de regionale commerciële radiozender Wild Hitradio. Dit heeft station-director Rick Waltmann bevestigd aan deze website.

Radio 538

Van Mosselveld (26) was tot april vorig jaar te horen bij de landelijke radiozender Radio 538. Van Mosselveld zal elke zaterdagmiddag tussen 14-16 uur te horen zijn op de radiozender. Tot op heden was er op dit tijdstip nog non-stop muziek te horen op de radiozender.

“Blij”

“Ik ben enorm blij dat Dorus ons radiostation komt versterken. Dorus is een professional die als geen ander weet wat hitradio is en hoe je de luisteraar maximaal kunt bedienen.”, aldus Rick Waltmann over de komst van de DJ. Waltmann geeft aan dat op korte tijd termijn meer bekende namen worden toegevoegd aan de programmering. “Wie dat zijn is vooralsnog een verrassing”, aldus Waltmann.

Programmering

De radiozender uit Noord-Holland is in 2017 gestart met een nieuwe programmering. Zo presenteert Rick Waltmann nu tijdelijk de ochtendshow op de radiozender in verband met het vertrek van Patrick Coelho naar FunX. Theun Herder presenteert met ingang van dit jaar het lunchprogramma op Wild Hitradio.

Luisteren

Wild Hitradio is in Noord-Holland te ontvangen via de FM, in grote delen van Nederland via DAB+ en wereldwijd via Internet.