Drie finalisten Gouden RadioRing 2016 bekend

De drie finalisten voor de Gouden RadioRing 2016 zijn bekend. Drie radioprogramma´s van NPO Radio 2 maken kans op de prijs: Top 2000, Ekdom in de Ochtend en Helemaal Haandrikman.

Top 2000

Vanavond werd de laatste finalist bekend gemaakt: De NPO Radio 2 Top 2000. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de prijs evenement meedingt naar deze publieksprijs voor het beste radioprogramma. De elf presentatoren van de Top 2000 werden donderdagavond verrast met het nieuws tijdens een overleg met Jurre Bosman, directeur Radio bij de NPO.

NPO Radio 2

Eerder deze week werden Gerard Ekdom met zijn programma Ekdom in de Ochtend en Bert Haandrikman met zijn programma Helemaal Haandrikman al genomineerd. Daarmee heeft NPO Radio 2 alle drie nominaties op zak.

Zilveren radiosterren ook NPO-feestje

Eerder waren de nominaties voor de beste manlijke en vrouwlijke DJ bekend geworden. Voor de Zilveren Radioster Man zijn alleen DJ’s van NPO Radio 2 genomineerd: Bert Haandrikman, Rob Stenders en Gerard Ekdom. Bij de vrouwen zijn alleen dj’s van 3FM genomineerd: Roosmarijn Reijmer, Eva Koreman en Annemieke Schollaardt.

Vorig jaar ging de publieksprijs naar Blessings van Tim Hendriks op Groot Nieuws Radio. Hiermee zijn alle kanshebbers op de prijs bekend gemaakt.

Uitreiking

De Gouden RadioRing wordt uitgereikt tijdens de elfde editie van het RadioGala, dat op donderdag 19 januari  plaatsvindt. Dan worden ook de Zilveren Radiosterren en de Marconi Awards uitgereikt. Van het RadioGala wordt verslag gedaan op NPO Radio 2 en NPO 101TV, van 20 tot 24 uur. Meer over de prijs op de website van de Gouden Radio Ring.

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.