Drie nieuwe presentatoren op radiozender 40UP Radio

Radiozender 40UP Radio begint de derde maand van het jaar met drie nieuwe presentatoren: Mouna Goeman Borgesius, Ton Lathouwers en Bram van Splunteren. De drie nieuwe presentatoren zijn sinds deze week te horen op de radiozender die is opgericht door Harry de Winter.

Mouna Goeman Borgesius

Mouna Goeman Borgesius is elke zondag tussen 20-21 uur te horen op 40UP Radio met het programma Time in a bottle. Mouna Goeman Borgesius is actrice en bekend van onder andere Toen Was Geluk Heel Gewoon en Mouna’s Keuken. Time in a bottle is een vrolijk, licht melancholisch muziekprogramma, waarin Mouna Goeman Borgesius onderzoekt wat voor rol de muziek van de afgelopen veertig jaar in haar leven heeft gespeeld.

Ton Lathouwers

Op zaterdagavond is tussen 20-21 uur Ton Lathouwers te horen met zijn programma Blue Sky. Ton Lathouwers begon in de jaren ‘80 als programmamaker bij het publieke Veronica. Daarna is hij in de de jaren ‘80 en ‘90 één van de initiatiefnemers van de radiozenders Radio 10, Sky Radio, Radio 538 en het huidige Radio Veronica. Na ruim 20 jaar radio-ondernemer en manager te zijn geweest keert hij bij 40UP Radio terug naar zijn echte passie: zelf radio maken.

Bram van Splunteren

Freelance filmmaker Bram van Splunteren is elke dinsdag tussen 20-21 uur te horen met zijn programma The Future Of Rock & Roll. In The Future Of Rock & Roll draait Bram van Splunteren wekelijks een spannende mix van oud dat nog als nieuw klinkt, en nieuw dat oud en vertrouwd klinkt.

40UP Radio

40UP Radio is opgericht door Harry de Winter in 2015 en sinds mei 2016 zijn er gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender. Bekende dj’s zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg draaien favoriete muziek uit hun eigen collectie, albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten.

De programma’s van de radiozender zijn in de avonduren ook te horen via de regionale omroep NH in Noord-Holland via FM en DAB+. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via Internet.