E-mailstoring Caiway duurt al week: weekend gratis FOX Sports Eredivisie 1

De grote e-mailstoring bij Internetprovider Caiway duurt nu al een week. Als compensatie kunnen alle klanten een weekend gratis FOX Sports Eredivisie 1 kijken.

Storing

De problemen met heg e-mailverkeer bij Caiway begonnen vorige week donderdag. Vorige week vrijdag leken de problemen voorbij te zijn maar vrij snel daarna traden er wederom problemen op. E-mails worden wel verstuurd en ontvangen maar met vertraging. Ook blijkt het spamfilter niet meer goed te werken.

Nog niet opgelost

Inmiddels duren de problemen al een week en is de storing nog niet opgelost: “We hebben te maken gehad met een reeks van verschillende technische problemen als gevolg van een defect in één van de harde schijven. Helaas hebben we dit niet direct kunnen oplossen. Om deze problemen te verhelpen, vervangen we de gehele technische opslag van het e-mailplatform”, aldus de provider.

Het nieuwe platform wordt door de provider gefaseerd in gebruik genomen waardoor de vertraging geleidelijk zal afnemen. De vertragingen kunnen dus nog enkele dagen aanhouden.

Compensatie

Inmiddels krijgen klanten een vorm van compensatie. Vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot en met maandagochtend 06.00 uur kunnen alle klanten van Caiway gratis kijken naar FOX Sports Eredivisie 1. Hierdoor kunnen de kijkers ook zondagmiddag gratis kijken naar de klassieker tussen Feyenoord en Ajax.

FOX Sports Eredivisie 1 is in algemeen Caiway gebied te zien op kanaal 318, Twente gebied: kanaal 421, Rhoon & Poortugaal: kanaal 107 en Harderwijk: kanaal 420

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.