Eddy Keur stopt met radioprogramma op NH Radio

Eddy Keur stopt met zijn radioprogramma Keur in de Middag op NH Radio. Volgende week is zijn laatste show te horen op NH Radio.

Televisie

Eddy Keur blijft wel actief voor de regionale omroep van Noord-Holland. Keur gaat een programma maken voor de televisietak van NH. “Ik heb het bij NH ontzettend leuk. Toen heeft de baas aan mij gevraagd of ik dan het radiocontract zou willen omzetten naar een tv-overeenkomst, waarbij we voor NH-televisie heel veel dingen kunnen doen. Dus dat is ook wel heel erg leuk”, aldus Keur op de website van de regionale omroep.

Vier jaar

Keur presenteerde zijn radioprogramma de afgelopen vier jaar op NH Radio. Eerst op vrijdag en zaterdag. Later kwam daar de zondag bij. Tegenwoordig is Keur te horen op zaterdag van 12:00 uur tot 15:00 uur. Daar komt na de 361e aflevering een einde aan.

Vervanger Ruud de Wild

Naast zijn activiteiten voor de regionale omroep van Noord-Holland is Keur momenteel ook de vervanger van de zieke Ruud de Wild op NPO Radio 2. Keur vervangt zijn middagshow De Wild in de Middag tot begin september. “En nou maar eens even kijken wat daar eventueel nog voor kansen liggen.

Wie Eddy Keur daarna opvolgt in het weekend op NH Radio, is nog niet bekend.