Eerste live uitzending vanuit 192TV tv-studio in Nijkerk

Vandaag gaat de muziekzender 192TV voor het eerst een live-uitzending maken vanuit haar nieuwe tv-studio in Nijkerk.

Live uitzending Rob Stenders

De eerste live uitzending van 192TV, dat dit 5 jaar bestaat, wordt gepresenteerd door Rob Stenders. In een drie uur durend live-programma bespreekt hij samen met bekende Nederlanders de invloed van The Beatles op de popmuziek. Vanzelfsprekend komen ook vele clips voorbij van The Fab Four. De uitzending begint vanavond om 21.00 uur.

The Beatles

De nieuwe studio wordt niet alleen gebruikt voor televisie-uitzendingen. In samenwerking met Museum RockArt organiseert de televisiezender vanaf 13 november een complete Beatles-expositie in de tv-studio van 192TV.  Vervolgens zal 192TV op 14 november een The Beatles Top 30 uitzenden, samengesteld door de kijkers.

Over 192TV

Bij televisie themazender zijn de hits uit vervolgen jaren niet alleen te horen maar ook te zien door het ontsluiten van archieven als die van het ZDF, Beatclub, BBC, ITN, INA, AVROTROS, KRONCRV etc. 192TV neemt de kijker mee terug in de tijd met 24/7 ‘gouwe ouwe’ muziek; clips en TV optredens van alle artiesten uit de jaren ’50, ’60 en ’70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren ’80, ’90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij op 192TV. De zender is via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders te ontvangen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.