Eerste ronde KNVB Beker live op radio en televisie

De komende drie dagen wordt de eerste ronde in de strijd om de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden zijn te volgen via radio en televisie.

KNVB Beker

Alle profclubs uit de Eredivisie en Jupiler League én de beste amateurverenigingen staan bij deze eerste ronde van de KNVB Beker aan de start. De beker bestaat uit zeven speelronden met een knock out-systeem. De eerste speelronde telt 64 deelnemende clubs en vindt plaats op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 september.

Wedstrijden

In deze eerste ronde staan direct een aantal clubs uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie tegenover elkaar. Op het programma voor de eerste ronde staan onder andere Te Werve – Ajax, Gemert-Feyenoord, RKC Waalwijk-NAC Breda, FC Volendam – Willem II, Alcides AZ, RKAV Volendam-Vitesse, FC Groningen-FC Twente en Excelsior Maassluis op het programma

FOX Sports

FOX Sports zendt diverse wedstrijden uit de eerste ronde van de KNVB Beker live uit. Zowel dinsdag, woensdag als donderdag zijn elke dag twee wedstrijden live te volgen op de sportzender. Elke avond zijn rond 23.00 uur de samenvattingen te zien van alle bekerwedstrijden van die dag op de sportzender.

FOX

Ook op het open kanaal van FOX is veel aandacht voor de KNVB Beker. Op donderdag tussen 18.30 uur en 20.15 zijn alle hoogtepunten van de wedstrijden van dinsdag en woensdag in een extra uitzending te zien. De highlights-programma’s van donderdag zie je ook op het gratis kanaal FOX (kanaal 11 of 14).

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH, Radio Rijnmond en Radio West extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.