Eindstrijd Eredivisie live op radio en televisie

voetbalDe voorlaatste ronde in de vaderlandse Eredivisie kan vandaag al voor een beslissing zorgen in het kampioenschap. Op radio en televisie wordt hier uitgebreid aandacht aan besteedt.

Eredivisie Live
Alle wedstrijden beginnen vandaag om 12.30 uur. Ajax moet het opnemen tegen Willem II uit Tilburg. Wanneer Ajax deze wedstrijd wint is het kampioenschap veilig. Deze wedstrijd wordt live uitgezonden op Eredivisie Live 1. Eredivisie Live zal deze wedstrijd met maar liefst 17 camera’s in beeld brengen. Voor de wedstrijd wordt ook de polecam weer van stal gehaald. De camera, die met snelle draaibewegingen mooie beelden maakt, was eerder al te zien bij Ajax – AZ. 

Schakelprogramma op Eredivisie Live 2
Op Eredivisie Live 2 is vanaf 12.30 uur een schakelprogramma te zien waarin wordt overschakeld naar alle hoogtepunten van de wedstrijden die gespeeld worden. Op Eredivisie Live 3 wordt de wedstrijd ADO – Feyenoord uitgezonden en op Eredivisie Live 4 de wedstrijd PSV-NEC. Feyenoord en PSV strijden samen met Vitesse nog om de bovenste positites in de Eredivisie.

Radio 1
NOS Langs de Lijn op Radio 1 brengt ook een live-verslag van alle wedstrijden op de radio. Daarnaast besteden diverse regionale radiozenders aandacht aan de eindstrijd in de Eredivisie. Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via de FM, kabel en natuurlijk wereldwijd via Internet

AT5 brengt huldiging Ajax live
De Amsterdamse tv-zender AT5 vertoont beelden van de eventuele huldiging van Ajax komende zondag. Vanaf 14:00 uur ’s middags zie je op de Amsterdamse zender reportages uit de stad, sfeerverslagen en reacties van fans. Aansluitend is de huldiging te volgen. Met alle optredens, bedankjes en natuurlijk de schaal! Uiteraard is de hele uitzending ook online te volgen via AT5.nl/live.