Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

EK kwalificatie: Duitsland-Nederland live op radio en televisie

Vanavond staat de wedstrijd Duitsland-Nederland op het programma. Het is één van de twee kwalificatiewedstrijden die Oranje moet spelen de komende week voor het Europees Kampioenschap volgend jaar. Maandag staat er ook nog een uitwedstrijd tegen Estland op het programma. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie

Duitsland

Vanavond treedt Oranje aan tegen Duitsland, in maart in Amsterdam met 3-2 nog te sterk voor Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Hamburg en begint om 20.45 uur. De wedstrijd is live bij de NOS te volgen op radio en televisie.

NPO 1

Vanavond begint om 20.23 uur de voorbeschouwing op NPO 1 onder leiding van Henry Schut, samen met Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Het commentaar bij de beelden komt van Frank Snoeks.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 is de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn En Omstreken. Commentatoren zijn Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff, met analyses van trainer Robert Maaskant. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NOS.nl

Op nos.nl en Facebook blikt Sjoerd van Ramshorst in de Warming Up vrijdagavond om 20.00 uur vooruit op de wedstrijd tegen Duitsland met Rafael van der Vaart.