EK Kwalificatie: Nederland-Duitsland live op radio en tv

Vanavond speelt het Nederlands elftal wederom een kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap. Dit keer is Duitsland de tegenstander. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Plaatsing

Na twee gemiste eindtoernooien is Oranje er alles aan gelegen om zich te plaatsen voor het evenement, dat in twaalf verschillende landen wordt afgewerkt met ook Amsterdam als één van de speelsteden. Afgelopen donderdag werd er met 4-0 gewonnen van Wit-Rusland. Vanavond staat in de Amsterdam Arena Duitsland als tegenstander op het programma. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

NPO 1

De NOS zendt de wedstrijd Nederland-Duitsland live uit NPO 1. De voorbeschouwing begint vanavond om 19.30 uur. Tom Egbers ontvangt oud-internationals Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. De wedstrijd is vervolgens live te zien, met commentaar van Jeroen Elshoff. Na afloop bespreekt Tom Egbers de wedstrijd na met de twee analytici. Ook zijn er beelden van andere kwalificatieduels. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op nos.nl

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook live te volgen op de radio. Via het programma Langs de Lijn en Omstreken is een live verslag te horen vanuit Amsterdam,. Het commentaar is in handen van Arno Vermeulen en Jeroen Grueter. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd op Internet.