Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

EK Kwalificatie: Nederland Wit-Rusland live op radio en tv

Vandaag begint het Nederlands Elftal aan de kwalificatie voor het EK in 2020 met de wedstrijd Nederland-Wit Rusland. De wedstrijd is live te volgen bij de NOS op radio en tv.

Plaatsing

Na twee gemiste eindtoernooien is Oranje er alles aan gelegen om zich te plaatsen voor het evenement, dat in twaalf verschillende landen wordt afgewerkt met ook Amsterdam als één van de speelsteden. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trapt de kwalificatie vandaag in de Rotterdamse Kuip af tegen Wit-Rusland. Zondag staat in de Johan Cruijff Arena de wedstrijd tegen Duitsland op het programma.

NPO 3

De NOS zendt de wedstrijd Nederland-Wit Rusland live uit NPO 3. De voorbeschouwing begint vanavond om 20.00 uur. Tom Egbers ontvangt oud-internationals Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. De wedstrijd is vervolgens live te zien, met commentaar van Jeroen Elshoff. Na afloop bespreekt Tom Egbers de wedstrijd na met de twee analytici. Ook zijn er beelden van andere kwalificatieduels. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op nos.nl

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook live te volgen op de radio. Via het programma Langs de Lijn en Omstreken is een live verslag te horen vanuit Rotterdam. Het commentaar is in handen van Arno Vermeulen en Jeroen Grueter. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd op Internet.