Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

EK Kwalificatie: Noord-Ierland – Nederland live op radio en televisie

Vanavond is de kwalificatiewedstrijd voor het EK Voetbal tussen Noord-Ierland en Nederland live te volgen via radio en televisie.

Laatste loodjes

Het Nederlands Elftal speelt de komende dagen zijn twee laatste kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman heeft nog één punt nodig om deelname aan het eindtoernooi zeker te stellen. De twee wedstrijden worden gespeeld tegen Noord-Ierland en Estland.

Noord-Ierland

Vanavond, zaterdag 16 november, klinkt om 20.45 uur in Windsor Park in Belfast het fluitsignaal voor de uitwedstrijd tegen Noord-Ierland. De wedstrijd is rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie via NPO 3, via de livestream op NOS.nl en de NOS-app. De voorbeschouwing begint om 19.48 uur en is te zien op NPO 1. Het commentaar bij de beelden komt van Jeroen Elshoff en Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zijn bij presentator Tom Egbers om de wedstrijd te analyseren.

Radio

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1. In NOS Langs de Lijn volgen Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen het duel op NPO Radio 1. Trainer Robert Maaskant is aanwezig voor de analyse. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+ en Internet.