EK Kwalificatie: Oranje – Noord-Ierland live op radio en televisie

Vanavond speelt het Nederlands elftal een kwalificatiewedstrijd voor het EK-voetbal tegen Noord-Ierland. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Kwalificatie

De komende dagen speelt het Nederlands elftal onder leiding van Ronald Koeman twee kwalificatiewedstrijden voor het EK voetbal dat volgend jaar plaatsvindt. Vanavond staat er een wedstrijd tegen Noord-Ierland op het programma. Zondag moet Oranje het opnemen tegen Wit-Rusland.

De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in de Rotterdamse Kuip en begint om 20.45 uur. De wedstrijd is live te volgen bij de NOS op radio- en televisie.

NPO 3

De wedstrijd Nederland – Noord-Ierland wordt vanavond live uitgezonden door de NOS op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en na de wedstrijd staat er een uitgebreide nabeschouwing op het programma. NPO 3 is ook live te zien via Internet.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM/DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.