El Clasico: FC Barcelona-Real Madrid live op Ziggo Sport

De klassieker in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga tussen Real Madrid en FC Barcelona, El Clasico, is vanavond live te zien via Ziggo Sport.

Klassieker

Bij de klassieker tussen FC Barcelona en Real Madrid in de Spaanse competitie La Liga staan geen grote belangen meer op het spel. FC Barcelona is dit seizoen kampioen geworden. Daarnaast heeft de club uit Barcelona de Spaanse beker op haar naam geschreven.

Real Madrid staat op haar beurt in de finale van de Champions League. Toch zullen beide clubs er alles aan doen om El Clasico op haar naam te zetten.

La Liga

Op 23 december stond de klassieker ook al op het programma in La Liga. In eigen huis werd Real Madrid toen met 0-3 verslagen door FC Barcelona.  De wedstrijd begint vanavond om 20.45 uur en wordt gespeeld in Camp Nou.

Ziggo Sport

El Clásico is vanavond vanaf 20.45 uur te zien bij sportzender Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie. Het commentaar is in handen van Sierd de Vos en de analyses voor, tijdens en na de wedstrijd zijn in handen van Louis van Gaal.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid wordt uitgezonden via het kanaal Select. De betaalzender is beschikbaar bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie in Nederland.

Sociale media: