El Clasico: Real Madrid-FC Barcelona live op Ziggo Sport

De klassieker in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga tussen Real Madrid en FC Barcelona, El Clasico, is vanmiddag live te zien via Ziggo Sport.

Om 13.00 uur

De klassieker tussen de twee grootste clubs van Spanje is dan ook niet voor niks dit keer een echte El Clasico. De aftrap is vanmiddag om 13.00 uur in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

La Liga

In de Spaanse Eredivisie van het voetbal, La Liga, staat Barcelona aan kop met 42 punten. Real Madrid staat op een vierde plek in de competitie. De club uit Madrid heeft één wedstrijd minder gespeeld en heeft 31 punten. Wanneer Barcelona vanmiddag wint in Madrid wordt de afstand tussen de twee rivalen wel erg groot.

Ziggo Sport

El Clasico is vanmiddag vanaf 13.00 uur te zien bij sportzender Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint rond 12 uur.

Louis van Gaal

In Madrid zijn Louis van Gaal en Jack van Gelder aanwezig. Sierd de Vos zorgt vanuit Bernabéu voor het commentaar. In de studio beschouwen Wim Kieft, Youri Mulder en Bas van Veenendaal uitgebreid voor en na.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barclona wordt uitgezonden via het kanaal Select. De betaalzender is beschikbaar bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie in Nederland.