El Clasico Real Madrid-FC Barcelona live op Ziggo Sport

De klassieker in de Spaanse voetbalcompetitie La Liga tussen Real Madrid en FC Barcelona, El Clasico, is vanavond live te zien via Ziggo Sport.

Spannend

In de Spaanse voetbalcompetitie staat Real Madrid aan kop met 75 punten en FC Barcelona op de tweede positie met 72 punten. Het is dus van belang dat FC Barcelona vanavond in Madrid punten behaald. FC Barcelona moet het wel doen zonder de belangrijke speler Neymar. Hij is geschort voor deze wedstrijd. Als Real Madrid vanavond wint zal het lastig worden voor FC Barcelona om nog kampioen van Spanje te worden.

De klassieker tussen de twee grootste clubs van Spanje is dan ook niet voor niks dit keer een echte El Clasico. De aftrap is vanavond om 20.45 uur in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Ziggo Sport

El Clasico is vanavond vanaf 20.45 uur te zien bij sportzender Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint rond 20.00 uur in het programma Rondo: El Clasico. Na afloop is er een nabeschouwing van de wedstrijd in het programma Rondo. In het programma zijn onder andere Jan van Halst, Youri Mulder, Frank de Boer en Edwin Winkels te gast.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen de wedstrijd volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barclona wordt uitgezonden via het kanaal Select. De betaalzender is beschikbaar bij vrijwel alle aanbieders van digitale televisie in Nederland.

Sociale media: