Eleven Sports breidt bereik uit via TV Vlaanderen en Télésat

De Belgische sportzender Eleven Sports is vanaf 1 november ook te zien via de aanbieders TV Vlaanderen en Télésat. Beide aanbieders bieden digitale televisie aan via de satelliet. Beide bedrijven vallen onder het Luxemburgse bedrijf M7 Group. In Nederland is M7 Group actief met de aanbieders Canal Digitaal en Online.

Aanbod

Eleven Sports biedt in België drie televisiekanalen aan waarop onder andere voetbal uit Spanje, Italië, Frankrijk en Engeland te zien is. Tevens biedt de zender basketbal (NBA, Champions League), American Football (NFL), tennis (ATP 250) en meer.

Basic abonnement

Het aanbod van Eleven Sports wordt aan het Basic abonnement van TV Vlaanderen en Télésat toegevoegd. Eleven Sports 1 en 2 worden in SD-kwaliteit via de satelliet aangeboden. De HD-versies van beide zenders en Eleven Sports 3 worden via het internet aangeboden op de interactieve satellietdecoders. Het Basic abonnement kan bij TV Vlaanderen voor €17,90 per maand worden afgenomen.

Na Proximus, Telenet, VOO, SFR, Orange en Scarlet zijn TV Vlaanderen en Télésat laatste Belgische operator waarop de sportzenders te zien zal zijn.

“Elke Belgische huiskamer beschikbaar”

De deal met TV Vlaanderen en Télésat betekent dat we een distributieovereenkomst hebben met álle operatoren in België. Dat de kanalen van Eleven Sports daardoor in elke Belgische huiskamer beschikbaar zijn, stemt ons bijzonder tevreden‘, zegt Anouk Mertens, Managing Director van de sportzender in een persbericht. ‘Het blijft immers onze ambitie om onze exclusieve sporten naar zoveel mogelijk fans in de markt te brengen.

Eleven Sports is in handen van The Channel Co. Ltd en Aser van de Italiaanse ondernemer Andrea Radrizzani die ook mede eigenaar is van de Britse voetbalclub Leeds en hte sportmarketingbedrijf MP&Silva.