Er kan weer gestemd worden op de NPO FunX DiXte 1000

In het programma ‘Start’ van FunX-dj Fernando opende rapper Jonna Fraser de stemperiode van de DiXte 1000: dé lijst met de duizend dikste tracks van de beste artiesten, bepaald door de FunX luisteraars. Van 2Pac, Daddy Yankee, Gyptian tot Broederliefde.

Stemmen

Tot en met donderdag 3 november stemmen luisteraars via FunX.nl en de App van de publieke jongerenzender op hun favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks. Van 4 tot en met 11 november is de lijst non-stop te horen op de radiozender.

“Dikste tracks”

Met de lijst gaat de publieke radiozender FunX op zoek naar de duizend dikste tracks van de beste artiesten. De Dixte 1000 gaat vrijdag 4 november om 09.00 uur van start. Tot vrijdag 11 november 16.00 uur draaien de dj’s van de radiozender de duizend favoriete tracks van de luisteraars.

Editie 2015

Vorig jaar was Changes van 2Pac de onbetwiste nummer 1. Beyonce was met 37 tracks de artiest met de meeste noteringen in de DiXte 1000, gevolgd door Chris Brown (31 keer) en Rihanna (29 keer).

Meer informatie en stemmen op de DiXte 1000 op de website van de publieke jongerenzender.

Video:

In alle vroegte gingen rappers Sevn Alias en Jonna Fraser vandaag, gehuld in sumoworstelpakken, met elkaar de strijd aan. In de battle stond er veel op het spel: de eer om de vierde editie van de FunX DiXte 1000 te openen én de eerste stem uit te brengen. Drill instructor Fajah Lourens voerde de spanning nog verder op en liet de mannen zware sportoefeningen uitvoeren. Hier een video van de battle:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.