Eredivisie: Ajax-PSV live op radio, televisie en Internet

De topper in de Eredivisie Ajax-PSV is zondag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Topper

Na een weekje rust in de Eredivisie in verband met kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal voor het Europees Kampioenschap is dit weekeinde de Eredivisie weer van start gegaan. Er staat meteen een topwedstrijd op het programma: Ajax (nummer 2) neemt het op tegen PSV (nummer 1). Het verschil tussen de nummer 2 en de koploper is vijf punten. De wedstrijd begint zondag om 16.45 uur en wordt live uitgezonden op radio, televisie en Internet.

FOX Sports

De wedstrijd is zondag live te volgen op betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.00 uur op kanaal 3, de wedstrijd zelf is vanaf 16.45 uur te zien op FOX Sports 1. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien in het programma ‘Eredivisie op Zondag’.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH

Op de regionale omroep NH Radio is de wedstrijd te volgen in het programma NH Sport. NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio 040

Ook de lokale omroep Studio 040 uit Eindhoven zendt de wedstrijd Ajax-PSV live uit in het programma 040Sport. De lokale omroep is in de regio Eindhoven te beluisteren via FM en wereldwijd via Internet.

Samenvatting

Zondagavond vanaf 19.00 uur is er een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in NOS Studio Sport op NPO 1.