Eredivisie: Klassieker Ajax-Feyenoord live op radio en televisie

Vandaag staat in de Eredivisie de klassieker Ajax-Feyenoord op het programma. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Ajax favoriet

Volgens de kenners is Ajax favoriet voor de overwinning vanmiddag in de wedstrijd tegen Feyenoord. Op de ranglijst staat Feyenoord slechts twee punten achter op de club uit Amsterdam. Om 14.30 uur wordt er in Amsterdam afgetrapt voor de wedstrijd Ajax-Feyenoord.

FOX Sports

FOX Sports begint om 13.30 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd op FOX Sports 3. Om 14.30 uur is de wedstrijd live te zien op FOX Sports 1 en FOX Sports 3.

Doordat de klassieker wordt uitgezonden op FOX Sports 1 is de wedstrijd bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieder wordt aangeboden in het basispakket. Dit is onder anderen bij YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne het geval. Abonnees bij aanbieder Ziggo die geen abonnement hebben bij FOX Sports kunnen een een  dagpas aanschaffen.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook grotendeels te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De regionale omroep Radio Rijnmond doet uitgebreid verslag van de klassieker in Radio Rijnmond Sport. Om 14.30 uur wordt er live verslag gedaan van de wedstrijd Ajax-Feyenoord. Het commentaar bij de wedstrijd wordt traditiegetrouw verzorgd door Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop. Radio Rijnmond is in de regio rond Zuid-Holland te ontvangen via DAB+ en FM, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale omroep NH Radio doet uitgebreid verslag van de wedstrijd Ajax-Feyenoord in het programma NH Sport. De centrale presentatie is in handen van Rob Wtenweerde.  NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM en DAB+, landelijk diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NOS Studio Sport

Op NPO 1 is vanavond rond 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in NOS Studio Sport. Daarnaast aandacht voor alle andere gespeelde wedstrijden in deze ronde van de Eredivisie.