Eredivisie: klassieker PSV-Ajax live op radio en televisie

Vanmiddag wordt de topper in de Eredivisie PSV-Ajax gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Belangen

De wedstrijd gaat vanmiddag tussen de nummer 1 (PSV) en nummer 2 (Ajax) uit de competitie. Ook al is de wedstrijd nog aan het begin van het seizoen, er lijkt al een aardig gat geslagen tussen deze twee clubs en de concurrentie. De winnaar van deze wedstrijd doet dus goede zaken. De wedstrijd begint om 16.45 uur en is uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

FOX Sports

De wedstrijd PSV-Ajax is live te volgen via sportzender FOX Sports. De wedstrijd is om 16.45 uur live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. Op kanaal 3 zie je vanaf 15.45 uur een uitgebreide voorbeschouwing op PSV – Ajax.

Dagpas

Liefhebbers die geen abonnee zijn van FOX Sports kunnen via bijvoorbeeld hun provider Ziggo of KPN een dagpas bestellen.

Internet

De wedstrijd is online te volgen via de website van FOX Sports en de app FOX Sports Go. “Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen.”, aldus FOX Sports.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd integraal te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De regionale omroep NH uit Noord-Holland doet ook live verslag van de wedstrijd vanuit Eindhoven. NH Radio is in Noord-Holland te ontvangen via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio040

De lokale omroep van Eindhoven, Studio040, doet ook live verslag van de wedstijd PSV-Ajax in een uitzending van 040Sport. Studio040 is in de regio Eindhoven te ontvangen via FM, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NOS Studio Sport

In het programma Studio Sport is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd. De uitzending is te zien op NPO 1.