Eredivisiewedstrijd PSV-Feyenoord gratis bij KPN, Telfort en XS4ALL

Klanten van KPN, Telfort en XS4ALL met Interactieve Televisie kunnen dit weekeinde gratis
kijken naar FOX Sports Eredivisie 1. Zondag wordt op deze zender de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord uitgezonden.

Kennis maken

“Om alle Interactieve TV-klanten van KPN de kans te geven kennis te maken met live Eredivisie voetbal, is dit weekend FOX Sports 1 gratis te zien op kanaal 37 van KPN. De zender is dit weekend ook beschikbaar voor Interactieve TV-klanten van Telfort en XS4all.”, aldus KPN in een persbericht. Op FOX Sports 1 is zondag vanaf 14.30 uur de voetbalkraker in de Eredivisie tussen koploper Feyenoord en PSV te zien. Aansluitend neemt Ajax het om 16.45 uur op tegen Heracles in Almelo. Ook deze wedstrijd is gratis te zien.

Vier wedstrijden

In totaal kunnen klanten dit weekend op FOX Sports 1 naar 4 live wedstrijden kijken, inclusief de uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Ook het zondagochtendprogramma De Tafel van Kees met Kees Jansma en Hans Kraay Jr. is te zien. Op zaterdagavond is het programma De Eretribune te zien met daarin live de wedstrijd tussen Vitesse – Go Ahead Eagles. Op zondag zijn er drie wedstrijden live te zien: Sparta – NEC (aftrap 12:30 uur), PSV – Feyenoord (aftrap 14:30 uur) en Heracles – Ajax (aftrap 16:45 uur)

Breder publiek

KPN heeft het Nederlandse voetbal in augustus toegankelijker gemaakt voor een breder publiek door de prijs van het FOX Sports Eredivisie-pakket te verlagen van € 17,50 naar € 7,50 per maand. Hiervoor heeft de aanbieder een nieuwe overeenkomst gesloten met de sportzender. Klanten die Interactieve TV combineren met een KPN Mobiel abonnement, en daarmee KPN Compleet zijn, kunnen kiezen voor FOX Sports Eredivisie als één van de gratis zenderpakketten (waaronder ook HBO-pakket, Pluspakket of Kidspakket).

Eén reactie

  1. Kpn geeft nu 1 gratis voetbal zender ter beschikking. Waarom is dat niet bij telfort ?. Het is toch 1 bedrijf. Dit snap ik niet echt.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.