Europa League: Ajax – Legia en Lyon – AZ live op radio en tv

Vanavond zijn de returnwedstrijd van de eerste ronde in de knock-outfase van de Europa League. De wedstrijden van zowel AZ als Ajax zijn live te volgen op radio en televisie.

Eerste wedstrijd

AZ moet vanavond in Frankrijk een 1-4 achterstand goedmaken tegen Olympique Lyon. Ajax speelt vanavond in de eigen Amsterdam Arena de return wedstrijd tegen het Poolse Legia Warschau. In de eerste wedstrijd eindigde de wedstrijd in 0-0

RTL 7

RTL 7 zendt beide wedstrijden live uit. De voorbeschouwing op de wedstrijden begint om 18.00 uur. Rond 19.00 uur wordt er live geschakeld naar Amsterdam voor de wedstrijd tussen Ajax en Legia. Om 21.00 uur zendt RTL 7 de wedstrijd tussen Olympique Lyon en AZ uit.

FOX Sports

Op betaalzender FOX Sports is op FOX Sports 1 vanaf 18.00 uur het schakelprogramma ‘Studio Europa League’ te volgen met daarin alle hoogtepunten van de vanavond te spelen wedstrijden.

Daarnaast zendt de sportzender naast de wedstrijden van de Nederlandse clubs een groot aantal andere wedstrijden uit de Europa League live uit waaronder Tottenham Hotspur – AA Gent, Fiorentina – Borussia Mönchengladbach, St. Etienne – Manchester United.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League te volgen op NPO Radio 1 via het programma Langs de Lijn en omstreken. Vanaf 19.00 uur is er een live verslag te horen van de wedstrijd tussen Ajax en Legia met commentaar van Jeroen Elshoff en Frank Wielaard.

Vanaf 21.00 uur zijn flitsen te horen van de wedstrijd tussen Olympique Lyon – AZ met verslag van Andy Houtkamp. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.