Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV voor een plekje in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt een tweeluik tegen Beer Sheva uit Israel. Vanavond staat eerst de thuiswedstrijd in de Rotterdamse Kuip op het programma. De wedstrijd begint om 19.30 uur en is live te volgen via SBS 9. De voorbeschouwing op deze zender begint om 19.15 uur.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Feyenoord-Beer Sheva is live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 18.30 uur. Radio Rijnmond is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Apollon uit Cyprus. Vanavond staat de thuiswedstrijd in Eindhoven op het programma. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur en is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur.

AZ

AZ speelt vanavond haar eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Antwerp FC. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur in de Grolsch Veste in Enschede en wordt uitgezonden via een livestream op veronicainside.nl.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 19.30 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.