Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar zesde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Rosenborg BK. PSV is al uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Europa League. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen via RTL 7. . De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.00 uur op RTL 7.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond haar zesde groepswedstrijd in de Europa League tegen Porto. De wedstrijd begint om 21.00 in Porto. Feyenoord maakt morgen nog kans op overwintering in Europa. Daarvoor moet het zelf winnen van Porto en dan moet Rangers in eigen huis afrekenen met Young Boys. De wedstrijd is live te volgen via RTL 7.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Porto-Feyenoord is ook live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond  is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ

AZ speelt vanavond haar zesde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Manchester United FC. AZ is al zeker van een plekje in de volgende ronde van de Europa League. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op FOX Sports 1. Deze televisiezender is bij onder andere KPN, T-Mobile en Online.nl in het digitale basispakket te vinden.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord en AZ  ook te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 20.30 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.