Europa League: Liverpool – Borussia Dortmund live op RTL7 en FOX Sports

De returnwedstrijd in de kwartfinale van de UEFA Europa League Liverpool – Borussia Dortmund is vanavond live te zien op RTL7 en FOX Sports. FOX Sports zendt ook de drie andere kwartfinales vanavond live uit.

Vorige week eindigde de wedstrijd in Dortmund tussen de plaatselijke voetbalclub en Liverpool in 1-1.

RTL7

Mannenzender RTL7 begint vanavond om 20.30 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen het Engelse Liverpool en het Duitse Borussia Dortmund. Analisten in de studio zijn René van der Gijp en Wim Kieft, de presentatie in de studio is in handen van Wilfred Genee. Om 21.05 uur start de wedstrijd. Na afloop zijn er ook samenvattingen te zien van de andere kwartfinales uit de Europa League. De wedstrijd Liverpool – Borussia Dortmund is ook live te volgen via een livestream op Internet.

FOX Sports

Op FOX Sports 1 is vanavond het programma Studio Europa League te zien waarin live wordt geschakeld naar alle hoogte punten tijdens de eerste wedstrijd in de kwartfinales van de Europa League. Op FOX Sports 2 is de wedstrijd Liverpool – Borussia Dortmund te zien, op FOX Sports 3 de wedstrijd Sparta Praag – Villareal, op FOX Sports 4 het Spaanse onderonsje tussen Sevilla-Athletic Bilbao en op FOX Sports 5 Sjachtar Donetsk – Sporting Braga .

NPO Radio 1

Op de radio is er aandacht voor de kwarfinales in de UEFA Europa League bij het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Ragnar Niemeijer houdt voor het radioprogramma de wedstrijden uit de Europa League in de gaten. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.