Europa League voetbal live op radio en tv

voetbalVanavond komen diverse Nederlandse voetbalclubs in actie in de Europa League. RTL7 heeft er voor gekozen om de wedstrijd Zorya Luhansk – Feyenoord live op televisie te brengen.

 

De veelbesproken wedstrijd die vanwege de oorlogssituatie in Oekraine wordt gespeeld in Kiev in plaats van Luhansk begint om 19.45 uur. De voorbeschouwing op RTL7 begint om 19.20 uur. De wedstrijd zal worden geanalyseerd door Johan Derksen en Wim Kieft. Centrale presentatie is in handen van Wilfred Genee. De wedstrijd is ook live te volgen op Internet

Radio Rijnmond
De wedstrijd tussen Zorya Luhansk en Feyenoord is donderdagavond ook live te volgen op Radio Rijnmond. Verslaggever Jan Dirk Stouten reist met de Rotterdammers mee naar Oekraïne en volgt de wedstrijd van begin tot einde in een extra uitzending van het sportprogramma Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 19:00 uur, de wedstrijd in Kiev begint drie kwartier later. In de studio in Rotterdam kijkt presentator Dennis van Eersel mee, de analyse van de wedstrijd is van Edwin Zoetebier. Radio Rijnmond is te ontvangen in een groot deel van Zuid-Holland via de ether op 93.4 MHz en diverse (digitale) aanbieders. Radio Rijnmond is ook wereldwijd te ontvangen via Internet.

FOX Sports
Via de betaalzender FOX Sports zijn de wedstrijden FK Qarabağ – FC Twente, PEC Zwolle – Sparta Praag en PSV tegen FC Shakhtyor Soligorsk. De wedstrijd tussen PSV – FC Shakhtyor Soligorsk is te zien op FOX Sports Eredivisie 3 en begint om 18.45 uur. De voorbeschouwing op deze wedstrijd begint om 18.15 uur. De wedstrijden FK Qarabağ – FC Twente en PEC Zwolle – Sparta Praag zijn te zien via FOX Sports Eredivisie 1. De wedstrijd van FC Twente begint om 18.00 uur, de wedstrijd van PEC Zwolle om 20.00 uur.

FC Twente via Internet
De wedstrijd tussen Qarabagh en FC Twente ook  live uitgezonden door het Azerbeidzjaanse Idman TV. Idman TV is via internet te volgen via http://www.idmantv.az/canli/idman-canli-yayim.htm en http://www.webtentvizle.com/2013/07/idman-tv-canl-izle.htm. De verwachting is echter dat deze livestreams niet zijn opgewassen tegen de hoge bezoekersaantallen uit Enschede en omgeving.