Europa League-wedstrijden Feyenoord en PSV live bij RTL7

voetbalOok de vijfde ronde van de Europa League is op vanavond live te zien bij RTL 7 met wedstrijden van Feyenoord en PSV. Ook NPO Radio 1 en Radio Rijnmond besteden aandacht aan de Europa League.

In de studio van RTL7 zit presentator Wilfred Genee met Johan Derksen en Wim Kieft voor de wedstrijdanalyses. Feyenoord treedt om 19.00 uur aan tegen de koploper in de groep, Sevilla. De Rotterdammers hebben de laatste zeven wedstrijden gewonnen. Om uitzicht te houden op de volgende ronde moeten Feyenoord minimaal gelijk te spelen. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij Feyenoord – Sevilla

PSV trapt om 21.00 uur in Portugal af tegen Estoril. De Eindhovenaren hebben tegen Estoril aan een punt genoeg om door te gaan naar de volgende ronde, de knock-out fase. Na de 1-0 winst thuis is het zeker mogelijk voor de mannen van Philip Cocu om overwintering veilig te stellen. Het commentaar bij Estoril – PSV komt van Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plekke aanwezig voor de interviews.

Om 23.15 uur zijn de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden te zien. De voetbalavond wordt afgesloten met onder andere: Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Internationale en Everton. De wedstrijden zijn ook live te volgen via Internet.

Radio 1 en Radio Rijnmond
Ook NPO Radio 1 en de regionale omroep Radio Rijnmond staan vanavond in het teken van de Europa League wedstrijden van Feyenoord en PSV. Op NPO Radio 1 is vanaf 19 uur NOS Langs de Lijn te horen met als centrale presentator Robbert Meeder. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet. Radio Rijnmond zendt de wedstrijd tussen Feyenoord en Sevilla live uit. De uitzending van Radio Rijnmond Sport begint om 18.00 uur. Radio Rijnmond is te ontvangen in een groot gedeelte van Zuid-Holland via 93.4 MHz en wereldwijd via Internet.