Europa League: Wedstrijden Feyenoord en Vitesse live op tv en radio

Vandaag spelen Feyenoord en Vitesse hun wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond in derde voorronde van de Europa League tegen AS Trencin. Feyenoord speelt donderdagavond om 19.00 uur het eerste duel van het tweeluik met de Slowaken. Volgende week is de return in de Rotterdamse Kuip.

RTL 7

RTL 7 zendt de wedstrijd tussen AS Trencin en Feyenoord vanavond live uit. De voorbeschouwing begint om 18.15 uur op RTL 7 en de wedstrijd zelf om 19.00 uur. De return volgende donderdag is in ieder geval live te zien op FOX Sports.

Radio Rijnmond

Op de radio is de wedstrijd tussen AS Trencin en Feyenoord live te volgen op de regionale omroep Radio Rijnmond in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 18.00 uur. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Vitesse

Vitesse uit Arnhem speelt in de derde voorronde van de Europa League tegen het Zwitserse FC Basel. De wedstrijd Vitesse – FC Basel begint om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd in het programma FOX Sports Europa League begint om 19.30 uur.

NPO Radio 1

Beide duels uit de Europa League zijn ook te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 19.00 uur. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.