Europa League: Wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ live op radio en tv

Vanavond spelen PSV, Feyenoord en AZ hun derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen via radio en televisie.

AZ

AZ uit Alkmaar staat na twee wedstrijden op de eerste plek in Groep F. Vanavond staat er om 18.55 uur een uitduel tegen Real Sociedad op het programma. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 1. Deze zender is bij de meeste aanbieders te bekijken via het digitale basispakket.

PSV

PSV speelt in groep E van de Europa League tegen de clubs Granada, Omonia en PAOK. Vanavond staat om 18.55 uur het uitduel tegen PAOK op het programma. De wedstrijd is live te volgen via RTL 7. De voorbeschouwing op deze wedstrijd is vanaf 18.00 uur te zien op RTL 7.

Feyenoord

Feyenoord speelt in de groepsfase van de Europa League in groep K met als tegenstanders CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en AC Wolfsberger. Vanavond staat het duel tegen CSKA Moskou op het programma. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur te zien via RTL 7.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn de wedstrijden te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 19.00 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.

Radio Rijnmond

De regionale omroep Radio Rijnmond doet uitgebreid verslag van de wedstrijd Feyenoord –  CSKA Moskou in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. Radio Rijnmond Sport start om 20:00 uur. De radiozender is ook te beluisteren via Internet.