Europa League: Zulte-Waregem – Vitesse live op radio en televisie

Vanavond wordt de derde ronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd Zulte-Waregem – Vitesse is live te volgen op radio en televisie.

Vitesse

De club uit Arnhem is de enige club uit Nederland die dit jaar van de partij is in de Europa League. Andere clubs zoals FC Utrecht, PSV en Ajax werden in de voorrondes al uitgeschakeld. Vitesse is ingedeeld in een groep met Lazio Roma, OGC Nice en Zulte Waregem.

Zulte-Waregem

Vanavond staat de derde wedstrijd van Vitesse in de Europa League op het programma tegen het Belgische Zulte-Waregem. Beide clubs hebben in poule K van de Europa League hun eerste duels van Lazio Roma en OGC Nice verloren. De wedstrijd begint om 19.00 uur in het Regenboogstadion van Zulte Waregem en is live te volgen op radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur. Om 19.00 uur is de wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Vitesse te zien. Rond 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar de wedstrijd tussen Everton en Olympique Lyon. Everton staat onder leiding van Ronald Koeman.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. De wedstrijd Zulte-Waregem – Vitesse is vanaf 19.00 uur te volgen op FOX Sports 3. Ook worden de wedstrijden Nice – Lazio Roma, Rode Ster Belgrado – Arsenal, AC Milan – AEK Athene, Hoffenheim – Istanbul Basaksehir en Everton – Olympique Lyon live uitgezonden via de diverse kanalen van FOX Sports.

NPO Radio 1

De wedstrijd Vitesse-Lazio is vanaf 20.00 uur live te volgen op de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit België komt van Andy Houtkamp. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit België. Radio Gelderland doet integraal verslag van de wedstrijd en beschouwt ook ruimschoots voor tussen 18.00 en 19.00 uur. Het commentaar op Radio Gelderland wordt verzorgd door Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink. Omroep Gelderland is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.