Europe League: Vitesse-OGC Nice live op radio en televisie

Vanavond wordt de laatste ronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd Vitesse-OGC Nice is live te volgen op radio en televisie.

Niks meer op het spel

Vanavond staat de zesde wedstrijd van Vitesse in de Europa League op het programma tegen OGC Nice uit Frankrijk. Voor beide clubs staat er weinig meer op het spel vanavond. Vitesse is al uitgeschakeld voor de volgende ronde en de club uit Nice is al zeker van een plek in de volgende ronde.

Zeker is dat Nice aantreedt zonder Wesley Sneijder die kampt met een hamstringblessure. Of vedette Mario Balotelli binnen de lijnen komt, is ook nog afwachten. De wedstrijd begint om 21.05 uur en is live te volgen op radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur. Om 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar Arnhem voor de wedstrijd Vitesse-Lazio. Om 19.00 is op RTL 7 eerst nog de wedstrijd Atalanta Bergamo – Olympique Lyon te zien.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. De wedstrijd Vitesse-OGC Nice is vanaf 21.00 uur te volgen op FOX Sports 3. Zowel om 19.00 uur als om 21.00 uur zijn er diverse wedstrijden uit de Europa League live te zien via de verschillende kanalen van de sportzender.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit Rome. Radio Gelderland doet integraal verslag van de wedstrijd en beschouwt ook ruimschoots voor vanaf 20.00 uur. Het commentaar op Radio Gelderland wordt verzorgd door Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink. Omroep Gelderland is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO Radio 1

In het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 is er ook aandacht voor de wedstrijd tussen Vitesse en OGC Nice. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.