Extra spelelement bij ‘Het Geluid’ van Qmusic

Radiozender Qmusic is deze week weer van start gegaan met het radiospel ‘Het Geluid”. Vanaf nu is het ook mogelijk om mee te spelen met dit spel via de app van de radiozender.

Het spel

Het Geluid is iedere dag te horen tussen 07.00 en 19.00 uur op Qmusic. Bij deze actie moet de luisteraar een specifiek geluid raden dat op de radio te horen is met een startwaarde van 2.500 euro.  Elk uur mag één luisteraar, die zich via de sms of via de Qmusic app aangemeld heeft, proberen een zo goed mogelijke omschrijving van het geluid geven. Wanneer het geluid niet geraden is wordt er 100 euro bij het prijzengeld opgeteld.

“Ik wist het ook”

Een veel gehoorde opmerking wanneer een geluid is geraden, is “Ik wist het ook”. Voor al die mensen is er nu een extra mogelijkheid om te winnen, aldus de radiozender. Vanaf vandaag, woensdag 9 augustus, om 10.30 uur kan iedereen in de Qmusic-app meespelen met Het Geluid. Het Geluid is dan 10.000 euro waard. Nadat de kandidaat op de radio zijn of haar antwoord geeft, hebben spelers precies één minuut om in de Qmusic app ‘JA’ of ‘NEE’ in te voeren. Als het antwoord klopt, verdelen de spelers die ‘JA’ ingevuld hebben 10.000 euro belastingvrij.

Echter, iedereen heeft maar één ‘JA’, dus er moet voorzichtig omgegaan worden met de inzet ervan. Wanneer Het Geluid geraden wordt, delen de app-spelers die ‘JA’ hebben gezegd een extra prijzenpot van € 10.000,- belastingvrij.

Luisteren

Qmusic is in vrijwel heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.