F1 TV Pro vanaf 18 februari beschikbaar in Nederland

De streamingdienst F1 TV Pro is vanaf 18 februari aanstaande beschikbaar in Nederland. Dit heeft de organisatie achter de Formule 1 bekend gemaakt. Met de dienst kunnen Formule 1-liefhebbers onder andere live kijken naar Formule 1-races.

Beschikbaar

In november van het vorige jaar was al bekend geworden dat de streamingdienst vanaf dit raceseizoen beschikbaar zou komen in ons land. Met de app, die samen met Ziggo in Nederland op de markt wordt gebracht, kunnen onder andere de races live en on demand worden bekeken.

Ook kan er met iedere coureur worden meegereden op het on board camera kanaal, is de onboard radio voor iedereen te horen en uiteraard zijn daar alle statistieken van de race te vinden. Tevens is er veel aandacht voor de rijke Formule 1 historie met veel historische races en Formule 1 gerelateerde documentaires.

18 februari

De dienst was al beschikbaar in een groot aantal landen waaronder België, Duitsland en Luxemburg. Vanaf dit jaar komen daar ook Nederland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Cyprus, Denemarken, Malta en Griekenland bij. Exacte prijzen voor ons land zijn nog niet bekend gemaakt maar de verwachting is dat een maandabonnement ongeveer 8 euro per maand gaat kosten.

Ziggo Sport

Overigens blijft sportzender Ziggo Sport ook de komende drie raceseizoenen de Formule 1 in Nederland uitzenden. Dit zal zowel gebeuren via het “gratis” kanaal Ziggo Sport als de betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Wintertest

Overigens heeft Ziggo Sport aangegeven de wintertests die vanaf 18 februari gaan plaatsvinden niet live uit te zenden. Liefhebbers kunnen echter wel terecht bij de dienst F1 TV Pro die de testperiode wel live gaat uitzenden.

Sociale media: