FC Afkicken vanaf dit voetbalseizoen exclusief bij FOX Sports

De online voetbaltalkshow FC Afkicken is met ingang van het nieuwe Eredivisie-seizoen live en exclusief te zien bij FOX Sports. De uitzendingen van FC Afkicken zijn vanaf komende vrijdag te volgen op het YouTube-kanaal van FOX Sports, op de website van de sportzender en via de FOX Sports-app. Er is geen abonnement op de sportzender nodig om de uitzendingen te zien.

Sinds 2015

FC Afkicken is sinds januari 2015 een online voetbalprogramma dat via YouTube te volgen is. Elke maandagavond schuiven spelers, trainers uit de Eredivisie aan, aangevuld met voetbaljournalisten. De show wordt gepresenteerd door Neal Petersen, met als vaste sidekicks Jean-Paul Rison en Yordi Yamali.

“Breder publiek”

Door de samenwerking met FOX Sports voelt het alsof we ons stadion voor het nieuwe seizoen met een factor tien hebben uitgebreid. Het geeft ons de kans om een breder publiek digitaal uit te nodigen in onze voetbalkelder, waar we goals, culthelden en meer van dat alles bespreken“, zegt Neal Petersen van FC Afkicken.

“Loyale fanbase”

Ook Rob Labree, director of programming & production bij de sportzender, ziet een win-winsituatie in de samenwerking: “FC Afkicken heeft sinds de start in 2015 een loyale fanbase opgebouwd, met relatief jonge kijkers die voetbal vooral online volgen en opveren bij het gebruik van termen als gegenpressing en half spaces. Door FC Afkicken online als FOX Sports aan te bieden, versterken we de opstelling van ons sportaanbod voor het nieuwe seizoen.

Live shows

FC Afkicken zendt vanaf aanstaande vrijdag iedere dinsdag- en vrijdagmiddag live uit van 15.00 uur tot 18.00 uur. De live-uitzendingen van FC Afkicken zijn gratis en zonder abonnement te bekijken op het YouTube-account van FOX Sports, op de website en app van de sportzender.

Sociale media: